Pozdrav! Zanima me jeste li odlučili koji će bendovi biti na moto susretu ove godine, 2009.? Nekako su mi prošlogodišnji - Hladno Pivo (ovo ponajviše!) i Atomsko dojadili. Svoj glas dajem OBAVEZNO za pozivanje No Problema (peđa, leo i erle), usput prošle godine su svirali kratko jako, a koliko sam zapazio onak sa strane ekipa je najluđa bila kad su oni svirali - dajte im puno više vremena, može brajan?

Također , ne bi bilo loše ni da gostuju opet Slovenci - Mary Rose, ovo je što se predgrupa tiče (super bi bilo i još neki metallica cover band!). Za glavne dajem svoj glas pod br.1 - zabranjenom pušenju, zatim divlje jagode, opća opasnost, partibrejkers a ni i riblja ne bi bilo loše te hard time (toni lović), dok let3, psihomodo, atomce i pivo ne preferiram baš... Eto, nadam se nečemu od toga! Usput, ako ko ima još kakvu želju predlog ili komentar bilo bi ljepo da se ovdje popriča i otvori malo diskusija!

EDIT: isprika s moje strane, nisam vidio dvije donje teme otvorene (ko to tamo žica za opću

), pa eto, ako bi se sve moglo mergeati u jednu temu, zahvaljujem. Pozdrav.